CET Bacau

TRANSPORTUL ŞI DISTRIBUŢIA ENERGIEI TERMICE PDF Imprimare Email

 

Transport  energiE termică

v     Apă fierbinte 

 S.C.CET S.A.Bacău asigură transportul energiei termice produse sub formă de apă fierbinte prin reţelele termice de transport, bifilare (tur-retur) aferente sistemului de alimentare centralizată cu energie termică a municipiului Bacău. Lungimea totală a traseului reţelelor termice de transport  este de 30,7 km.

 Din reţelele termice de transport, sunt alimentate :

 Ø     57 staţii termice (puncte termice urbane) aflate în exploatarea S.C.CET S.A. Bacău, prin care sunt alimentaţi consumatorii de tip urban şi asimilaţi, puterea termică totală instalată în punctele termice fiind de  309,67 MWt.

Ø      10 puncte termice aparţinând unor agenţi economici, puterea termică totală instalată fiind de  21,07 MWt.

 

v     Abur industrial

 Transportul şi distribuţia energiei termice livrate sub formă de abur industrial se realizează către 2 consumatori ( SOFERT şi LETEA), lungimea conductelor însumând 5,77 km.

 

Distribuţia energiei termice sub formă de apă fierbinte

 În punctele termice are loc schimbul de căldură între agentul primar din reţelele de transport şi cel secundar din reţelele secundare pentru distribuţia căldurii şi a.c.c.

Punctele termice funcţionează total automatizat şi sunt conduse de la dispeceratul de termoficare.

 

 

Anunţuri importante

în faliment
in bankruptcy
en faillite

COMUNICAT

   Declanşarea procedurii de insolvenţă, cu păstrarea dreptului de administrare, în vederea reorganizării judiciare, a fost dispusă prin incheierea de şedinta a Tribunalului Bacău, secţia a II-a civilă şi de contencios administrativ şi fiscal pronunţată la data de 26 septembrie 2013 în dosarul nr. 4328/110/2013 .

  Planul de reorganizare se poate consulta aici.


    Vă transmitem aici etapele ce trebuiesc parcurse de consumatori pentru a intra în posesia procesului verbal de debranşare:  Vedeţi aici  tarifele debranşare.

   REINNOIREA CONTRACTELOR aici

 

Noutăţi

 A N U N Ţ U R I                       S.C. CET S.A. Bacău,...

mai mult...

Galerie foto

Calitate

Sondaj

Credeti ca se vor mari costurile de intretinere ?